Често задавани въпроси

Как да се регистрирам?

Регистрацията става за минутки от тук. След като попълниш данните си, ще получиш имейл с достъп до профила ти, който можеш да попълниш, когато ти е удобно и през каквото устройство желаеш.

За мен ли е събитието?

Career Show 2019 е събитие с предварително одобрение и за да присъстваш, трябва да получиш потвърждение след направена регистрация и попълнен профил.

Това е така, тъй като събитието е насочено към квалифицирани кандидати, които търсят начин да се развият и да чертаят своя кариерен път в България.

Ето тук сме посочили и условията за участниците.

Не се притеснявай, няма нищо страшно! 🙂

За колко души важи една регистрация?

Твоята регистрация е единствено за теб. Ако искаш да дойдеш заедно с твои приятели, сподели им линка, за да се регистрират и те. 🙂

Кои фирми ще присъстват?

Актуален списък на фирмите-изложители можеш да разгледаш тук.

Трябва ли да се срещна с всички фирми?

Това изобщо не е задължително. Дори те съветваме предварително да разгледаш списъка и да си набележиш с кого най-много искаш да се срещнеш, за да си напълно ориентиран, когато дойдеш.

Къде и кога ще се проведе събитието?

Career Show 2019 ще се проведе на 10 септември в Арена Армеец, София. Ето тук може да се ориентираш за локацията. Спокойно можеш да използваш паркинга на залата, а ако си с градски транспорт може да ползваш тролеи 4, 11, автобуси 1, 3, 5 и 6 до спирка “Спортна зала Арена Армеец”.

Какво да нося?

Нищо не е задължително, но те съветваме да носиш визитни картички и/или копия на CV-то си, които да оставяш на работодателите, за да си сигурен в осъществения контакт. Така помагаш и на тях да те запомнят, а и да се свържат по-лесно с теб в последствие.

Какво да облека?

Събитието няма задължителен дрескод, затова те съветваме просто да бъдеш себе си. Разбира се, не забравяй и това, че ти предстои среща със 150+ работодатели и трябва да направиш добро първо впечатление.

Какво мога да правя на събитието?

Career Show 2019 вдига кариерните събития на ново ниво и освен с над 150 работодатели от различни сфери, ще можеш да се включиш в лекции и дискусии спрямо теми в интересите ти, както и в допълнителни активности, които самите работодатели подготвят. Виж цялата програма тук.

Има ли смисъл да се регистрирам, ако не съм сигурен дали ще мога да присъствам?

Да, определено! Ако искаш CV-то ти да достигне до фирмите-участници, то със сигурност те съветваме при регистрация да отбележиш “Да” на този въпрос. Дори да не успееш да присъстваш, ние ще изпратим CV-то ти до тях и те ще могат да се свържат с теб допълнително.

Мога ли да бъда част от събитието дигитално?

Последвай ни в социалните ни мрежи – ще бъдем там и онлайн през целия ден с актуални публикации и нашата телевизия на живо Career Show TV. Ще научаваш всичко актуално по време на събитието, както и да гледаш интервюта с представителите на компаниите, където и да се намираш.

Какво се случва, когато дойда?

Ще се срещнеш с нашия усмихнат екип, който ще те чекира на входа, ще те ориентира на къде да се насочиш, както и ще отговори на всичките ти въпроси.

От какво мога да се възползвам на събитието допълнително?

На твое разположение ще има WiFi, безплатни вода, кафе и хрупанки, с които да заситиш глада.

Wait a second...

Sign up and we'll keep you in the loop on all news about world's best tech employers.